Volvo XC90 varebil

Vi er stolt av å kunne tilby Volvo XC90 som varebil med moms refusjon for næringsdrivende. XC90-en er ikke typegodkjent som varebil gjennom Volvo systemet, men Norwegian Machinery AS har i lang tid jobbet for å få markedets mest populære SUV på «grønne skilter».

 

XC90-en byr på markedets mest innovative løsninger og har tatt teknikken et steg videre. Betjening av bilens funksjoner gjøres enkelt via en «Ipad» sentrert i bilens dashbord. Her justeres alt fra automatisk rattvarme, bilens understell, integrert Apple Car Play og massevis av andre praktiske funksjoner. I tillegg har man videreført Volvos VOC system for styring og sporing av bilen via App.

 

Bilene blir hovedsakelig levert i tre utstyrsversjoner, Momentum, Inscription og R-Design. Pakkene fungerer som en basis konfigurasjon hvorav Momentum er det fornuftige valget, Inscription er den klassiske, mens R-Design er en sportslige utgaven. Vi skal til enhver tid å ha godt med biler tilgjengelig på lager med de mest populære konfigurasjonene. Har man andre ønsker, har vi alltid biler i bestilling som vi kan endre inntil 4 uker før produksjon.

Ta kontaktmed oss for prøvekjøring, informasjon og markedets absolutt beste priser.