OUTLANDER MAX XU+ 570 T
Outlander MAX XU+ med to seter er designet med tanke på én ting: få jobben gjort. Den leverer mer ytelse enn du trenger for å trekke, slepe med mer. Vi vil ikke si at det vil gjøre arbeidet enkelt, men enklere. Opptil 60 km/t / Også tilgjengelig som Ta-versjon (40 km/t)
Fra 131 900,-
Spesifikasjoner
  • 48 hk ( 36 kW )
  • 26-tommers 6-lags Carlisle† ACT HD-radialdekk
  • Tretrinns dynamisk servostyring (DPS)
  • 1588 kg vinsj
  • Kontinuerlig variabel girkasse (CVT) med ekstra lavt L-gir
OUTLANDER MAX XU+ 570 T

VED FØRSTE BLIKK

Outlander 450 / 570 med allsidig 4,5-tommers digitalskjerm. Fartsmåler, turteller, kilometerteller og avstandsmåler. Girposisjon, 4x4-indikator, temperatur, motorlamper, elektronisk drivstoffmåler og klokke.


SPESIALISERT FOR ALT

Test ut denne kraftige vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.


SLEPING OG TREKKING

Outlander er fullt utstyrt for enkel flytting av større belastninger og har en standard festeplate bak, og imponerer med opptil 750 kg (6x6: 907 kg) slepekapasitet for alle slags oppgaver på reisen.

OUTLANDER MAX XU+ 570 T

Nye OUTLANDER MAX XU+ 570 T

VELUTSTYRT MED FABRIKKMONTERTE EGENSKAPER

Outlander MAX XU+ med to seter er designet med tanke på én ting: få jobben gjort. Den leverer mer ytelse enn du trenger for å trekke, slepe med mer. Vi vil ikke si at det vil gjøre arbeidet enkelt, men enklere.

OUTLANDER MAX XU+ 570 T

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye OUTLANDER MAX XU+ 570 T?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!