Toyota Land Cruiser 150

Toyota Land Cruiser er vår bestselger. Land Cruiser er synonymt med kvalitet, og kan i dag skilte med over 60 års erfaring fra første produksjonsdato. Det finnes mange utstyrsversjoner av Land Cruiser. Hver enkelt importør eller land har sine utstyrsbetegnelser, dette gjør til at en bil med samme type utstyr kan ha to forskjellig navn. Vi kjenner til dem alle og kan gi deg kvalifserte råd når du skal anskaffe deg en ny varebil.

 

LC150 er den nyeste versjonen av Land Cruiser og ble lansert med 173 HK motor i 2010. Motoren ble senere oppgradert til 190 HK for å møte konkurranse fra Pajero og Pathfinder, samt møte nye eurokrav. Motor og girkasse har hele tiden vært den samme, det er kun en elektronisk oppgradering som er gjennomført. Facelift versjon med LED lykter, DAB radio, oppgradert understell og så videre ble lansert i 2014.

 

Selv om Land Cruiseren er en stor bil, er det viktig å utnytte plassen maksimalt ved ombygging. Vi bruker den beste ombyggeren i klassen og utnytter alle mulighetsrom hva gjelder sittekomfort til fører og sidepassasjer. Dette skal likevel ikke gå på bekostning av sikkerhet eller en mulig etterkontroll av bilen. Vi gjør minimale inngrep i taktrekket. Ved å bygge om bilen på denne måten vil man redusere støy i kupeen samtidig som man slipper å bytte taktrekk ved tilbakebygging til personbil. Alle våre biler får utkoblet sideairbagger i henhold til direktiv fra Toyota Norge.

 

Vi skal til enhver tid ha biler tilgjenglig på lager. Vi leverer biler over hele landet og har mange gode referanser.