Mercedes GLS Varebil

Mercedes GLSer en av få premium SUV som man fremdeles har muligheten til å få klassifisert som varebil klasse 2.  Vi leverer både nye og pent brukte biler med MVA-refusjon til bilinteresserte kunder rundt i det ganske land. 

Ny modell ble lansert i 2016 med oppgradering av interiør og eksteriør. Når man vrir om nøkkelen sitter man igjen med et inntrykk av luksus. Bilen er stor og man har rikelig med plass i førermiljøet. Dette har blitt en populær bil for de som er opptatt av kjørekomfort og detaljer i ypperste klasse. Kupeen er tilnærmet fri for motorstøy, og selv om dette er en av de største SUV-ene på markedet, virker den utrolig kompakt og responsiv. Bilen leveres med Airmatic luftfjæring der man selv kan velge bilens stivhet og komfort.

Alle GLS kommer godt utstyrt. Det er likevel viktig å finne bilen som er tilpasset dine forventninger og bruksområder. Vi har levert samtlige av utstyrskonfigurasjoner og kan bidra med gode råd i en kjøpsprosess.

Vi kjøper alle våre GLS-er gjennom Mercedes systemet i Tyskland. Bilene er som oftest brukt som administrasjonsbil, ansattbil eller demobil. Vi skal til enhver tid ha en bil på lager for fremvisning og demotrasjonsbruk. Hvis ikke dette er riktig bil for deg, har vi tilgang på et stort antall biler gjennom vårt leverandørnettverk.